Υλικά
- 150γρ. καβουρδισμένα φουντούκια
- 200γρ. Πραλίνα Φουντουκιού
- 60γρ. Γκοφρέτα
- 150γρ. κουβερτούρα
- 1κ.σ. σπορέλαιο
Εκτέλεση
Αλέθουμε 80γρ. φουντούκια και τα αναμειγνύουμε με την Πραλίνα. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30λεπτά μέχρι να σφίξει το μείγμα. Τρίβουμε στο multi την γκοφρέτα και την αναμειγνύουμε σε ένα πιάτο με 40γρ. φουντούκια αλεσμένα. Κάνουμε μπαλάκια το μείγμα με την πραλίνα και βάζουμε στο κέντρο ένα ολόκληρο φουντούκι. Λιώνουμε την κουβερτούρα, ανακατέβουμε με το σπορέλαιο και περνάμε τα μπαλάκια από την κουβερτούρα. Σε λαδόκολλα στο ψυγείο μέχρι να σφίξουν και είναι έτοιμα!
Tips:
Οδηγίες για το καβούρδισμα!
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175oC και βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου. Απλώνουμε τα φουντούκια και τα ψήνουμε για 10 λεπτά. Αφού τα βγάλουμε από το φούρνο, βάζουμε στην άκρη περίπου 18 φουντούκια και τα υπόλοιπα τα αλέθουμε στο multi.
Καλή επιτυχία!